Hyr svets

Svetscenter i Jönköping AB

Hyr svetsaggregat

Svetscenter kan erbjuda ett urval av svetsar för industri, service och hemmabruk. MIG, TIG och MMA. Se modellerna längre ner och boka via knapparna. Kontakta oss för prisuppgifter för olika hyrperioder.

Hyr svetsutrustning och spara både pengar och energi

Äldre svetsutrustning är betydligt mer energikrävande än nyare vilket gör att elförbrukningen för gamla svetsar är hög och kostsam. Svetsning kan därför bli en dyr historia, särskilt för verkstäder som dagligen svetsar i timmar. Att köpa en ny svets medför kostnad, men som över tid minskar elförbrukningnen. Möjligheten att hyra en nyare svets minstar också elförbrukning och kostand för dig.

Stort utbud av svetsar

Ett svetsaggregat behövs för att du ska kunna svetsa och hos oss hittar du flera olika varianter att hyra i allt från 1 dag till över 22 dagar. De kan användas både för industri och hemmabruk. Välj mellan MMA, MIG och TIG i olika storlekar. Vi erbjuder mindre, bärbara svetsar samt större svetsaggregat beroende på dina behov. Du kan fråga oss på Svetscenter om råd gällande vilket aggregat som passar dig och dina behov om du inte är säker på det själv.

Vilket svetsaggregat ska du välja?

En MMA pinnsvets är den vanligaste typen av svetsaggregat, som även kallas för bågsvetsning eller pinnsvetsning. MMA står för Manual Metal Arc. Elektroden i aggregatet består av en kärntråd med ett utvändigt hölje. MAG/MIG är gasmetallbågsvetsning med inert eller aktiv skyddsgas. En fördel med den här typen av svetsaggregat är att du inte behöver göra några avbrott för att byta elektrod. TIG (Tungsten Inert Gas) är en svetsmetod där gasen inte medverkar till någon kemisk reaktion. Den ger en hög kvalitet och god ytjämnhet.

Hitta ett svetsaggregat för dina behov

Om du är van vid att svetsa vet du troligtvis redan vilket svetsaggregat du ska välja och det är inte klokt att svetsa utan vana. Du kan hos oss även välja mellan aggregat som är vattenkylda eller luftkylda. Vilket du väljer beror på hur hög svetsstyrka du använder samt hur lång tid svetsningen tar. De vattenkylda aggregaten passar bäst när du ska svetsa med hög styrka under en längre tid. Vi har både TIG och MIG/MAG med vattenkylning bland de svetsaggregat vi hyr ut.

Fri rådgivning

Kontakta oss på

Tel: 036-16 82 50
E-mail: info@svetscenter.se

Kemppi Minarc EVO 200

MIG/MAG

Bärbar

400 V / 200 A

Kemppi Fitweld 300

MIG / MAG

Bärbar

400 V / 300 A

Fronius

MMA, pinnsvets, digital, bärbar

230 V / 150 A

Migatronic

MMA, pinnsvets, digital, bärbar

400 V / 250 A

Fronius

MIG/MAG, bärbar

230 V / 220 A

Migatronic

MIG/MAG, bärbar

400 V / 300 A

Fronius

MIG/MAG/RÖRTRÅD Synergi

Vattenkyld, svetsprogam.

400 V / 500 A

Migatronic

TIG DC Inverter

400 V / 250 A

Fronius

TIG AC/DC Inverter

230 V / 230 A

Migatronic

TIG AC/DC Inverter

Vattenkyld

400 V / 250 A

Migatronic

TIG AC/DC Inverter

Vattenkyld

400 V / 250 A