Industrigas

Svetscenter i Jönköping AB

Industrigas

Industrigas används i en mängd olika industriprocesser. Det används till exempel som bränngas, skyddsgas, reduktionsgas eller förpackningsgas. De vanligaste industrigaserna är argon, hydrogen och koldioxid. Vid svetsning av aluminium, stål, brons och koppar används argon. Som reduktionsgas vid till exempel ugnslödning används hydrogen. Vid svetsning, skärning och smältning används oxygen. Tillförlitlig och kostnadseffektiv gasförsörjning är avgörande för din verksamhet. Genom att välja de gaser vi tillhandahåller här på Svetscenter i Jönköping från tillverkaren Air Liquide får du både högre produktivitet och säkerhet.

Kontakta oss

Stort sortiment

Svetscenter i Jönköping erbjuder ett brett sortiment för alla tänkbara behov. Eftersom vi lagerför de flesta industrigaser och även en del livsmedelsgas kan vi ge en effektiv service, oavsett om det gäller hyrflaskor eller friköpta flaskor. Vi erbjuder refill av gasflaskor till både privat kunder och företagskunder. Med vår långa erfarenhet inom branschen kan vi erbjuda högkvalitativa gaser, specialkunskap och skräddarsydda lösningar för dina behov! Vi försöker alltid kunna möta våra kunders behov och är du osäker på vilken gas du behöver hör bara av dig.

Hög kvalitet och säkerhet

Våra gaser håller hög kvalitet för att du ska kunna utföra ett så bra jobb som möjligt. Med rätt gasblandning får ditt företag ökad drifttid, lägre kostnader, ökad produktivitet samt större driftflexibilitet. Gaserna från Air Liquide tillverkas enligt de kvalitets- och säkerhetskrav som din verksamhet kräver. Genom att välja Svetscenter som din gasleverantör får du rätt produkt för din verksamhet och en kundorienterad service. Hos oss får du snabb, enkel och effektiv leverans av högkvalitativa industrigaser för att du ska kunna utföra jobbet på bästa sätt!