Högtyckstvätt

Svetscenter i Jönköping AB

Hyr högtryckstvätt / städmaskiner

Svetscenter erbjuder er kallvattentvätt, hetvattentvätt och skurmaskiner för alla dess bruk.
Se modellerna längre ner och boka via knapparna.
Kontakta oss för prisuppgifter och olika hyresupplägg.

Om du behöver en kraftfull högtryckstvätt eller städmaskin är det ett bra alternativ att hyra en sådan maskin. Svetscenter hyr ut för både kortare tidsperioder för enstaka tillfällen och under längre tidsperioder. Städmaskiner och högtryckstvättar kan vara riktigt dyra att investera i så om du inte har behov av en sådan maskin jämt är det perfekt att kunna hyra. Det finns flera olika modeller av professionella maskiner att välja bland som tar hand om det som måste tvättas och skuras på ett effektivt sätt.

Högtryckstvätt

Högtryckstvättar är klassiska tvättar som med hjälp av vatten gör att du snabbt kan rengöra kraftfullt och effektivt. Det finns högtryckstvättar som använder både kallt och varmt vatten vilket naturligtvis underlättar för städandet. På Svetscenter går det att hyra högtryckstvätt som fungerar för professionella tvättar. Den stora fördelen är att det konkurrenskraftiga priset och att du kan välja hur många dagar du vill hyra den. Det finns högtryckstvättar att hyra som har från 450 liter i flöde till 1 100 liter i flöde, samt både bensin- och eldrivna tvättar.

Städmaskiner

En städmaskin är en stor investering och om den inte används dagligen kan den investeringen vara onödig. Då kan det vara bättre att hyra en skurmaskin när det behövs, även om det är under en längre tid. Det går att hyra städmaskiner som håller riktigt bra nivå från Svetscenter och de går att använda för stora ytor. Det finns exempelvis en mycket praktisk batteridriven skurmaskinen som fyller alla behov som finns för en städmaskin. Hos oss på Svetscenter är det enkelt att hyra högtryckstvätt eller städmaskin som gör städandet betydligt mera effektivt.

Fri rådgivning

Kontakta oss på

Tel: 036-16 82 50
E-mail: info@svetscenter.se

Bensindriven högtryckstvätt

Nilfisk MC 5M-240/870 PE

Tryck: 240 bar
Flöde: 870 l/h

Hetvattentvätt Diesel

Nilfisk MH 5 M

400 V
Tryck: 210 bar
Flöde: 1110 l/h

Hetvattentvätt Diesel

Nilfisk MH 7 p 180

400 V
Tryck: 180 bar
Flöde: 1260/1170 l/h

Högtryckstvätt 1-fas

Kränzle K 1050 TST

230 V
Tryck: 130 bar
Flöde: 450 l/h

Högtryckstvätt 3-fas

Kränzle Quadro 799

400 V
Tryck: 180 bar
Flöde: 780 l/h

Högtryckstvätt 3-fas

Högtryckstvätt Poseidon
MC 7P-195/1280

Kombiskurmaskin, batteridriven

Fimap Genie 35B

Blybatteri 24V